Foto 1/15
Foto 2/15
Foto 3/15
Foto 4/15
Foto 5/15
Foto 6/15
Foto 7/15
Foto 8/15
Foto 9/15
Foto 10/15
Foto 11/15
Foto 12/15
Foto 13/15
Foto 14/15
Foto 15/15

Omschrijving

Strakke, duurzame & energiezuinige bebouwing met garage en tuin.

Deze gesloten bebouwing is één van de woningen van het kleinschalige project van 3 nieuwbouwwoningen in het rustige centrum van Handzame. Gelegen in een rustige, kindvriendelijke straat.

Het volledige project werd met kwalitatieve materialen vervaardigd en met oog voor strakke, moderne lijnen. Er werd geen moeite gespaard voor de aanleg van de voortuinen en opritten. Opvallend aan deze 3 woningen zijn de enorme leefruimtes met grote glaspartijen waardoor er een overvloed aan natuurlijk licht is, zeer belangrijk!

De woningen voldoen aan de meest recente energienormen en werden voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen.

De woningen zijn volledig afgewerkt met uitzondering van de keuken, dit geeft de opportuniteit om deze laatste naar eigen smaak/noden te installeren.

LOT 2 bestaande uit:

Opvallend ruime, lichtrijke inkomhal, met toegang tot bureau en gastentoilet. Via een glazen deur krijgen we toegang tot de riante leefruimte waar alles is voorzien voor de nog te installeren keuken. Aansluitend is er een praktische berging voorzien.
Op het eerste verdiep vinden we 3 slaapkamers, een technische ruimte en een badkamer voorzien van ligbad en douche.

Deze woning is uitgerust met een garage (i.p.v. carport)!

Verder vinden we een uitgestrekte, omheinde tuin met zonneterras!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]