Foto 1/17
Foto 2/17
Foto 3/17
Foto 4/17
Foto 5/17
Foto 6/17
Foto 7/17
Foto 8/17
Foto 9/17
Foto 10/17
Foto 11/17
Foto 12/17
Foto 13/17
Foto 14/17
Foto 15/17
Foto 16/17
Foto 17/17

Omschrijving

Gerenoveerde stadswoning met zonnig terras op fantastische ligging!

Deze gerenoveerde stadswoning bevindt zich op een zeer goede ligging. Gelegen op wandelafstand van idyllische Brugse vesten, dienstencentra, winkels, ontspanningsmogelijkheden, ...

We betreden de woning en krijgen meteen een zeer aangenaam, open, luchtig gevoel. Recht voor ons vinden we een gasten toilet met lavabo. Links een volledig geïnstalleerde open keuken voorzien van (oven, microgolfoven, dubbele spoelbak, vaatwasmachine, kookplaat + dampkap). Er is nog een losstaande Amerikaanse frigo aanwezig, deze blijft staan bij verkoop. Verder vinden we op het gelijkvloers een voldoende ruime eetplaat en een zeer gezellig salon met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Onder de trap is een praktische berging voorzien.

Via de vaste trap krijgen we toegang tot het 1ste verdiep waar een ruime slaapkamer aanwezig is met aansluitend de badkamer bestaande uit een bubbelbad, inloopdouche, enkele lavabo en toilet. In de badkamer is er toevoer en afvoer van water voor de droogkast en wasmachine.

Er is een zolderruimte aanwezig, momenteel is deze in gebruik als bureel. Indien gewenst kan deze dienen als 2de slaapkamer.

Een niet te vergeten troef is het zonnige terras!

Kortom dit is een opportuniteit die u niet a u voorbij kan laten gaan... Bel vandaag om uw bezichtiging in te plannen.

Sted. inl. in aanvr.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]