Foto 1/7
Foto 2/7
Foto 3/7
Foto 4/7
Foto 5/7
Foto 6/7
Foto 7/7

Omschrijving

Magnifiek te realiseren project op wandelafstand van Centrum Brugge.

Deze opportuniteit is gelegen te Sint-Andries, in de directe omgeving van alle handelszaken, dienstencentra, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden. U kunt te voet naar Centrum Brugge.

De grondoppervlakte is maar liefst 578 m² groot.

De bouwplannen die vandaag uitgewerkt zijn, zijn conform de brandveiligheidsnormen.

Dit kleinschalig project omvat aan de straatzijde een bel-etage woning. Achterliggend zijn nog 3 ruime appartementen aanwezig. Verder vinden we ook 5 privé staanplaatsen.

De bel-etage woonst bestaat uit; inkomhal op het gelijkvloers, op het eerste verdiep vinden we een ruime leefruimte met open keuken aansluitend een zonneterras, gastentoilet, berging en de eerste slaapkamer. Op het 2de verdiep vinden we de 2de slaapkamer, badkamer en een zolderruimte.

Appartement 1 (gelijkvloers): inkom, woonruimte met open keuken, aansluitend de living met tuin. Verder vinden we er 2 slaapkamers, badkamer, berging en gastentoilet.

Appartement 2 (1ste verdiep): inkomhall, afzonderlijk toilet, berging, leefruimte met opnieuw ruim zonneterras, 2 slaapkamers, berging, badkamer en toilet.

Appartement 3 (1ste verdiep): inkom, gasten toilet, badkamer, 1 slaapkamer die uitgeeft op de binnen patio en de leefruimte met keuken.

Er zijn nog ander mogelijkheden om dit project te realiseren.

Graag maken wij tijd om de bouwplannen samen in te kijken en extra informatie mee te delen.
Wie gaat deze realisatie aan?


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]